MPB advertEOS magazine advert
Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 40 of 40

Thread: Error Posting to the Forum

  1. #31
    Member*
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Perthshire, Scotland
    Posts
    1,184

    Default Re: Error Posting to the Forum

    For me it is if I try to post more than one image at a time.

  2. #32
    Member*
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Burnham-on-Sea, Somerset
    Posts
    2,466

    Default Re: Error Posting to the Forum

    I just tried to reply to a post :-(
    EOS 7D mk II, Sigma 150-660C, Canon 17-85 EF-S, Tamron 10-24 and a wife who shares my obsession.

  3. #33
    Member*
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Paignton, South Devon, UK
    Posts
    4,327

    Default Re: Error Posting to the Forum

    This piece of damn annoying nonsense is back again

  4. #34

    Default Re: Error Posting to the Forum

    Quote Originally Posted by ColytonJohn View Post
    This piece of damn annoying nonsense is back again
    Have you thought of referring the problem to a moderator? There is a 'Contact us' link at the bottom of every forum page. As I have said before, not every post to the forum is read by moderator. It was only by chance I came across your post.

    Some weeks ago we installed a new spam filter plug-in. This is saving us a lot of time in getting rid of spammers who try to register for the forum.

    Unfortunately, it is also blacklisting a few established members. This usually happens when you include a link which the filter judges to be suspicious.

    The solution is for me to whitelist the member, which takes only a few seconds and which I have done here.

    So by all means vent your anger on the forum if that makes you feel better, but at the same time send a 'Contact us' message so that we can resolve the problem.

  5. #35
    Member*
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Paignton, South Devon, UK
    Posts
    4,327

    Default Re: Error Posting to the Forum

    Quote Originally Posted by Robert Scott View Post

    So by all means vent your anger on the forum if that makes you feel better, but at the same time send a 'Contact us' message so that we can resolve the problem.
    Noted.

  6. #36

    Default Re: Error Posting to the Forum

    I've just tried to upload images to the forum (23/9/18), a single image worked fine but multiple images fail with the same error message as described earlier.

    Chris

  7. #37

    Default Re: Error Posting to the Forum

    Quote Originally Posted by Stackman View Post
    I've just tried to upload images to the forum (23/9/18), a single image worked fine but multiple images fail with the same error message as described earlier.

    Chris
    Can you provide more information? Were you doing direct uploads or linking from an external site. If the latter, which site (e.g. Flickr). The more details you give, the greater the chance we have of resolving the issue.

  8. #38

    Default Re: Error Posting to the Forum

    Robert

    I was using Flickr and pasting in the BBcode, this works for single images but not when I do two or more images on the same post.

    Hope this helps

    Chris

  9. #39

    Default Re: Error Posting to the Forum

    Quote Originally Posted by Stackman View Post
    Robert

    I was using Flickr and pasting in the BBcode, this works for single images but not when I do two or more images on the same post.

    Hope this helps

    Chris
    OK. I might have resolved the issue. When you have a moment, please try uploading multiple images again.

    This adjustment is exclusive to you. If anyone else encounters a similar problem, please let me know by using the 'Contact us' link below.

  10. #40

    Default Re: Error Posting to the Forum

    Thanks Robert, it worked fine.

    Chris

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •