MPB advertEOS magazine advert
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: Error Posting to the Forum

  1. #21
    Member* John Liddle's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Backwell, North Somerset
    Posts
    2,448

    Default Re: Error Posting to the Forum

    Me too, this afternoon - Colyton John's workaround cured it.
    John Liddle

    Backwell, North Somerset - "Where the cider apples grow"

  2. #22
    Member* Stan's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bournemouth
    Posts
    28,392

    Default Re: Error Posting to the Forum

    All you should need to do is copy the full 'blue' BBCode, paste it all into the forum 'Your Message' box, then select and delete the part following the second '[/url]'. No need for a word processor or double submission.
    I have always used this method to post to the forum with the exception that i also remove the code before the first [IMG] tag

  3. #23

    Default Re: Error Posting to the Forum

    A quick update – a fix for this problem is being worked on and should be implemented in the next 48 hours.

    Claire

  4. #24
    Member* ST-EOS's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    North Yorkshire
    Posts
    6,707

    Default Re: Error Posting to the Forum

    Quote Originally Posted by Claire Barrett View Post
    A quick update a fix for this problem is being worked on and should be implemented in the next 48 hours.

    Claire
    Thanks for the update Claire


    Sent from somewhere in Gods County using Tapatalk
    Peter
    Feel free to browse my Flickr: https://www.flickr.com/photos/the_original_st/

  5. #25

    Default Re: Error Posting to the Forum

    Flickr test
    Reversing ring test by clairejbear, on Flickr
    Last edited by Claire Barrett; 13-08-2018 at 12:16.

  6. #26

    Default Re: Error Posting to the Forum

    A fix has been implemented to allow Flickr images to be posted as before.

    If you still experience any issues, please continue to use this thread to report them.

    Claire

  7. #27
    Member* Coolcat's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Clacton On Sea Essex and Acle Norfolk Broads
    Posts
    896

    Default Re: Error Posting to the Forum

    Just to report all working here for me now.......Thanks Team
    Regards,

    Jeff

    Eos 1D Mk4, EF 24-105L F4, EF 16-35L F4, EF 70-200L F2.8 mk2, EF 100L F2.8 macro, 1.4 and 2.0 mk3 converters, 600EX-RT and 430EX Speedlites, Tamrac expedition 6 back back and Manfrotto tripod and monopod

  8. #28

    Default Re: Error Posting to the Forum

    Works for me too since yesterday...couldn't post before the weekend so all looking good now.
    Canon EOS 5D MKIII, 17-40 f4L, 24-105 f4L, 100-400 f4.5-5.6L, 24mm f1.4L II, 50mm f1.2L, 100mm f2.8L macro, 85mm f1.8 USM
    Canon EOS 200D
    EF-S 10-18mm STM, EF-S 18-55mm STM, EF-S18-55mm IS II, EF-S 55-250mm IS STM, EF-S 24mm f2.8 STM, EF-S 35mm Macro STM, EF 50mm f1.8 STM

    brianvickersphotography.com

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •